marketing

 

Sportska televizija (SPTV) je prva specijalizirana sportska televizija u Hrvatskoj, koja od 4. travnja 2011., jedinstvenom ponudom sadržaja donosi nove standarde u hrvatskom elektroničkom medijskom prostoru. SPTV ima potpunu nacionalnu pokrivenost i apsolutno je besplatan za korisnike, a u stopostotnom je vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) što nas čini jedinstvenim u svijetu.

 

Svakodnevni program, od podneva do ponoći, pokriva sve razine hrvatskog sporta, a zastupljeni su svi oblici televizijskog izričaja - vijesti, reportaže, magazini, dokumentarni filmovi i izravni prijenosi sportskih zbivanja. Misija SPTV-a je promovirati hrvatski sport i sportaše, sportove koji do sada nisu imali adekvatan tretman na televiziji, ali i omogućiti gledateljima praćenje velikih svjetskih sportskih zbivanja na nacionalnoj televiziji bez dodatne naknade.

 

Prvi pokazatelji zaista su ohrabrujući jer na temelju službenih rezultata gledanosti (AGB Nielsen) vidljivo je da imamo kontinuirani rast broja gledatelja koji mahom spadaju u oglašivački najatraktivnije ciljne skupine. Također, jasno je da je i udjel u gledanosti iz dana u dan sve veći.

 

Početna faza emitiranja je iza nas, baš kao i neki veliki projekti poput SP u hokeju na ledu, EP u odbojci, SP u atletici, EP u stolnom tenisu i SP u rugbyu koji su odrađeni na visokoj razini, no to je samo početak budući da smo i legitimni kandidati za kupnju televizijskih prava za ZOI u Sočiju 2014 i OI u Riju 2016.

 

Da bismo uspjeli u našim nastojanjima, budući da je riječ o komercijalnoj televiziji, bit će nam potrebna podrška gospodarstva, odnosno povjerenje sponzora da takav projekt može biti uspješan, ali i društveno koristan.U početnom razdoblju, nudimo sjajan omjer uloženo-dobiveno kroz reklamni prostor na nacionalnoj televiziji.
Naš tim stručnjaka pripremit će ponudu skrojenu prema vašim željama i pronaći odgovor na svako vaše pitanje.

e-max.it: your social media marketing partner