Klub prvaka, emisija

29/06/22

Klub prvaka, emisija

SAŽETAK

Ovotjedna emisija 'Klub prvaka' posvećena je odbojci. Kroz emisiju će prodefilirati 'poker dama'.

Ovotjedna emisija 'Klub prvaka' posvećena je odbojci. Kroz emisiju će prodefilirati 'poker dama': zadnje smo razgovarali s hrvatskom  reprezentativkom Lucijom Mlinar koja nam je stigla i iskomentirarti nastupe hrvatskih selekcija na Mediteranskim igrama u Tunisu.

Lucija Mlinar otkrila nam je i kojih bi pet hrvatskih odbojkašica voljela imati pored sebe u svojoj "dream team" šestorci, a i obrazložila je zašto se, nakon što je jedan klub uvela u tursku elitnu ligu, opet odlučila za isti izazov i ponovno predvodi drugoligaše.

U emisiji nam se kratko predstavila i mlada odbojkašica BOSK-a Magdalena Orlić, koja je veliki adut odbojke na izboru za Miss Sporta koji se održava sedmog srpnja. U središnjem studijskom djelu emisije, vatrometni odbojkaški razgovor u trajanju od pola sata sa direktoricom hrvatskog odbojkaškog saveza Valentinom Bifflin i kapetanicom hrvatske reprezentacije Samantom Fabris.

Uz sve uspjehe hrvatske odbojke, direktorica saveza govori o svojoj frustraciji zbog loše posjećenosti 'Final Four' u Varaždinu. Samantq Fabris odgovara na pitanja jesu li odbojka i odbojka na pjesku dva različita sporta, i razmišlja li o karijeri na pijesku nakon završetka klasične karijere.

Moglo bi vas zanimati...