Modriću nagrada FIFA-e

24/09/18

Modriću nagrada FIFA-e

SAŽETAK

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) proglašen je najboljim igračem svijeta

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) proglašen je najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dok izbornik hrvatske vrste Zlatko Dalić ipak nije proglašen najboljim trenerom već je nagradu dobio izbornik svjetskih prvaka Francuz Didier Deschamps.

"Velika je čast i sjajan osjećaj stajati ovdje s opim trofejom. Želim dati priznanje Salahu i Cristianu na velikoj sezoni, u budućnosti će oni opet imati priliku boriti se za ovu nagradu, u to sam uvjeren. Ovo nije samo moja nagrada, nego i nagrada Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije. Da nije njih i izbornika, ovo ne bi bilo moguće. Također, da nije moje obitelji, ja ne bih bio to što jesam, zbog njih sam najbolji na svijetu!

Hvala navijačima diljem svijeta na velikoj podršci i ljubavi koju mi pružaju, to mi puno znači. Hvala svima koji su glasali za mene", rekao je Modrić u uvodu. "Posebno moram spomenuti mog idola i prijatelja, kapetana generacije 1998., on nam je dao inspiraciju da možemo uspjeti teškim radom i da svi možemo uspjeti ako vjerujemo u to što radimo", dodao je Luka.  Ime kapetana nije izjavio, vjerojatno zbog izljeva emocija, ali bilo je jasno da se radi o Zvonimiru Bobanu, koji je također bio prisutan u dvorani.

Moglo bi vas zanimati...