Pohvalio bih sve
14/01/19

Pohvalio bih sve

"Pohvalio bih sve svoje igrače, stvarno su svi bili dobri i sada možemo rasterećenije igrati protiv Španjolske", rekao je nakon pobjede nad Makedonijom u Münchenu izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar. 

"Dobili smo jako važnu utakmicu i dobili smo je uvjerljivo jer Makedonija nikad nije vodila. Sad znamo da prenosimo dva boda u drugu fazu i moramo se pripremiti za ključnu utakmicu sa Španjolskom. Naš cilj je i prije prvenstva bio je doći do Španjolske sa svim pobjedama: Sad ćemo mnogo ratesterečeniji ući u u utakmicu, u kojoj je Španjolska, kao europski prvak favorit", kazao je Červar, koji je nastavio sa pohvalama svojoj momčadi. 

"Pohvalio bih sve momke, odigrali jako dobro i očito smo dobro analizirali Makedonce. Znao sam da će oni pokušati s igrom "sedam na šest" da nas iznenade, ali nisu uspjeli. Sve što mos zamislili smo ostvarili, a obrana nam je bila jako čvrsta i pokretljiva, i 6-0 i 5-1. Napad je imao odgovor na sve taktičke zamisli protivnika. i stvarno smo igrali dobro večeras. Još uvijek nema euforije, moramo ostati skromni",  kazao je Červar, koji je bio lišen usluga Luke Cindrića, koji ima problema s zadnjom ložom. 

"Cindrić nije igrao jer nismo htjeli ništa riskirati, čuvamo ga za Španjolsku. Nije bilo potrebe za njegovim ulaskom jer je ekipa stvarno bila kompaktna i čvsta". 

Moglo bi vas zanimati...