Školska liga
09/04/19

Školska liga

Dragi naši gledatelji dobrodošli u 304. emisiju Školska liga. Sve naše dosadašnje emisije bile su mjesto gdje su zastupljena djeca i mladi kao i mnogi drugi. Međutim u ovoj emisiji vidjet ćemo koliko su nam zapravo djeca važna kao i njihovo zdravo odrastanje kroz igru, zabavu i veselje. U zagrebačkoj Gornjoj Dubravi ima mjesta za svu djecu za sportaše  male i velike, a gdje su oni našli ili će naći svoje mjesto odredit će njihova znatiželja, razigranost i afiniteti.

Posjetili  smo  Osnovnu školu Granešina, a razloga za to je bilo više. Prvi razlog je što ova škola nakon 160 godina dobiva novu dvoranu, a također ove godine slavi svoj veliki jubilej,  160 godina od početka rada.

Vijeće gradske četvrti Gornja Dubrava ove godine je pokrenulo veliku akciju izgradnje i adaptacija dječjih parkova. Djeca predškolskog i školskog uzrasta kao i drugi mladi  izgradnjom igrališta dobivaju priliku kojom ih se želi potaknuti na bavljenje sportom i zdravim načinom života.

Gornja Dubrava je oduvijek bio sportski kvart, a kažu da je danas najsportskiji kvart u Hrvatskoj,  jer je puno klubova i sportaša koji na svjetskim prvenstvima i olimpijskim igrama postižu vrhunske rezultate. Zbog svega toga snimili smo niz priloga iz ovog kvarta koji živi sport i kvart u kojem čelni ljudi ulažu u sport, sportaše i sportske objekte. 

Srijeda, 10. travnja, 17.00 i u reprizama

Moglo bi vas zanimati...