Školska liga

20/11/20

Školska liga

SAŽETAK

Predstavljamo šaroliku sportsku razglednicu otoka Raba.

Dragi naši gledatelji, u prethodnoj emisiji predstavili smo vam Grad Rab u kojem smo započeli jednu lijepu sportsku priču i prikazali vam mnoge zanimljivosti ove idealne turističke i sportske destinacije. Dobro ste čuli…  započeli smo,  jer poželjeli smo se  vratiti na taj predivni otok, u lijepi Grad Rab i  nastaviti  započetu priču.

Šarolika je sportska razglednica toga grada, a njegovi stanovnici, mnogi od njih dušom i srcem sportaši, zaslužili su naš povratak. Zaslužili su,  da ih naša kamera pronađe i zabilježi sve ono lijepo i korisno što rade, vrijedno svake pohvale. U ovoj emisiji rado i sa zadovoljstvom   pokazati ćemo vam koliko je ljubavi prema sportu u tome gradu, kako Rab živi sportskim životom i mlade ljude uključene u mnogobrojne sportove.

Usuđujemo se reći, kao malo gdje. U ovotjednoj emisiji pogledajte i zaključite zašto je baš otoku Rabu dodijeljeno veliko priznanje Europskog otoka sporta na što su Rabljani s razlogom izuzetno ponosni i motivirani za sve sportsko što rade u svom gradu, za svoj grad i svoje mlade naraštaje.

Moglo bi vas zanimati...