Školska liga, emisija

17/03/23

Školska liga, emisija

SAŽETAK

U jubilarnoj 500. emisiji Školska liga podsjećamo vas gdje smo bili i što smo snimili u periodu od 12 godina koliko postojimo.

U jubilarnoj 500. emisiji Školska liga podsjećamo vas gdje smo bili i što smo snimili u periodu od 12 godina koliko postojimo. Školska liga je emisija koja se na malim ekranima predstavila i istaknula kao primjeren domaćin velikih sportskih i zabavnih priredbi. Nastala je kao produkt duge tradicije sporta i interesa ljubitelja sporta, a bilježi brojna sportska natjecanja, podvige, dostignuća, priznanja i niz reprezentativnih nastupa u puno sportova. U 12 godina i 500 emisija  odradili smo    4.000  intervjua,   snimljeno  je  50 tisuća djece, učenika, natjecatelja, vrhunskih sportaša, znanstvenika, gradonačelnika, načelnika i ostalih  osoba koje su povezane sa sportom. Prošli smo 170.000 kilometara po Lijepoj našoj što je približno kao da smo prošli četiri puta oko svijeta.

Prezentirani su klubovi, udruge, gradovi, općine,  mali i veliki sportaši,  rekreativci i vrhunski sportaši. Uz prezentaciju sporta u  klubovima i sportovima  kroz trenere i vrhunske sportaše učili smo osnovne detalje i elemente u nogometu, košarci, odbojci, plivanju  i ostalim sportovima. Snimili smo puno školskih i klupskih  natjecanja ,turnira i završnih natjecanja na državnom nivou.

Počeli smo davne 2011. godine  kad je s emitiranjem počela i Sportska televizija koja je naš partner od samih početaka i s kojom uspješno surađujemo u emitiranju naših emisija i promoviranju, sportaša,klubova, sportskih zajednica, gradova i općina. Te davne 2011. krenuli smo s projektom Lerovita Školska liga iz  Koprivničko-križevačke županije i nakon 12 godina došli do impresivne brojke od 500 snimljenih i emitiranih emisija. 

Novinar i urednik: Mladen Cetinja 

Moglo bi vas zanimati...