Sportikos
16/07/19

Sportikos

Bili smo u Gradskom vrtu gdje smo pogledali generalku NK Osijek uoči starta još jedne sezone. Naš gost, tuzlanska Sloboda, pokazala se puno kvalitetnijim protivnikom nego što je to milsila osječka publika koja je u više nego pristojnom broju došla vidjeti momčad Bijelo-plavih za novu prvenstvenu i europsku sezonu.

Poluvrijeme utakmice protiv Slobode iskoristili smo za kratak vox populi i u razgovoru s navijačima Osijeka doznali kakva su njihova razmišljanja o dosadašnjim pripremama i prijelaznom roku, a upitali smo ih i za njihova očekivanja u novoj sezoni.

Popratili smo otvaranje teniskog Državnog ekipnog prvenstva za juniore domaćin kojeg je proteklog tjedna, na terenima u Perivoju kralja Tomislava, bio Teniski klub Osijek 

Bilo smo i na najavnoj pressici Svjetskog kupa u streljaštvu za osobe s invaliditetom kojeg je Osijek domaćin od 22. do 31. srpnja.

Po drugi puta najpoznatija destinacija osječkih rekreativaca, Srednjika (Srednjoškolsko igralište), jedno je od mjesta održavanja Ljetnog sportskog kampa koji okuplja djecu od 10 do 15 godina u 13 različitih sportova.

Za kraj Sportikosa donosimo priču s belišćanskog gradskog bazena gdje su održane već tradicionalne "Igre na vodi" koje su okupile ekipe iz pet gradova Osječko-baranjske županije.

Srijeda, 17. srpnja, 17.30 i u reprizama

Moglo bi vas zanimati...