Tour Auto Optic

11/11/20

Tour Auto Optic

SAŽETAK

Svi su sretni što avantura na Tour Auto Opticu počinje. Ne propustite pet uzbudljivih dana.

Ovo je priča o proljetnom okupljanju koje je otkazano zbog virusa koji je zaustavio svijet. Okupljanju koje već 28 godina ujedinjuje strastvene zaljubljenike u stare automobile zahvaljujući naporima jednog čovjeka i njegovog tima. Kad je bilo jasno da se Tour Auto Optic 2000 neće moći održati u travnju Patrick Peter odmah je reagirao na najbolji mogući način.

Bili smo među prvima koji su odgodili svoju utrku. Početkom ožujka održali smo sastanak sa svim sudionicima. Organizatori svake godine odaberu temu posvećenu proizvođaču ili modelu. Ovaj put čast je pripala Porscheovim prototipovima. U Grand Palaisu mogli ste se uživati u Spyderu 550, autu Jamesa Deana. Bilo je tu i pet Porschea 906 od ukupno 50 koliko ih je napravljeno kao i model 904 koji vlasniku uvijek pruža veliko zadovoljstvo.

Biti vozač ili suvozač na Tour Auto Opticu ne ostavlja puno vremena za odmor. Sunce je tek izašlo, a ekipe su ponovno u Grand Palaisu. Neki se još nisu razbudili, ali svi su sretni što avantura počinje. 

Utrka ove godine traje pet dana.Posebno putovanje kroz Francusku s postajama u Clermont Ferrandu, Limogesu, Toulouseu i Pont du Gardu.Staze Magny-Cours, Charades, Ledenon i Paul Ricard šlag su na već slasnoj torti.

Moglo bi vas zanimati...