700 ulaznica za Hanžek

08/09/20

700 ulaznica za Hanžek

SAŽETAK

Za 70. Hanžekovićev memorijal u prodaju će biti pušteno samo 700 ulaznica.

Ovogodišnji, 70. Hanžekovićev memorijal, bit će drugačiji od svih ostalih, a jedna od najvećih promjena uzrokovana pandemijom covida-19 je broj gledatelja koji će uživo moći pratiti atletski miting na stadionu Sportskog parka Mladost na Savi 15. rujna.

U normalnim okolnostima na mitingu je u opticaju bilo 10.000 ulaznica, a sada će ih biti svega 700 - 300 za istok, 220 za zapad, 120 za jug i 60 za sjever. Također, neće biti povlaštenih i besplatnih ulaznica. Svih 700 ulaznica ići će u prodaju po cijeni od 50, 75 i 100 kuna, objavili su u utorak organizatori mitinga.

 To će svim ljubiteljima atletike pružiti jednaku mogućnost kupnje ulaznice, jer neće biti omogućena nikome, čak ni atletskim klubovima, sportašima i pokroviteljima, rezervacija i kupnja veće količine ulaznica. Jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice.

 Osim toga, u svakom trenutku se mora znati tko je na stadionu, pa će kupci ulaznica na licu mjesta morati popuniti obrazac za pristup i obvezati se da će se pridržavati svih propisanih mjera na stadionu. Maske stalno i svugdje, dezinfekcija i razmak na tribinama su nešto što se podrazumijeva da bi se natjecanje održalo u okvirima zadanog i mogućeg.

 Ulaznice će se moći kupiti na prodajnom mjestu Hanžekovićevog memorijala u SRC Mladosti kraj Save svaki dan od 10. do 15. rujna, od 16 do 20 sati, odnosno dok sve ulaznice ne budu prodane.

 Natjecanje u bacanju kugle, 6. Memorijal Ivana Ivančića, održat će se 14. rujna pokraj gradskih fontana i Nacionalne i sveučilišne knjižnice, ali bez gledatelja. No, ljubitelji atletike moći će sva događanja na bacalištu pokraj fontana i na atletskom stadionu Mladosti pratiti putem tv ekrana,  a prijenos ide u 70 zemalja svijeta. 

Moglo bi vas zanimati...