Rantešu bronca
10/06/19

Rantešu bronca

Najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš odličnom je vožnjom i spektakularnim trikovima osvojio treće mjesto na Pannonian Challengeu u Osijeku te tako osigurao prve bodove za plasman na Olimpijske igre koje će sljedeće godine biti održane u Tokiju. 

Najbolje natjecanje ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe okupilo je svjetsku elitu ekstremnog sporta, skate, inline i BMX-a. U takvoj konkurenciji 23-godišnji Varaždinac Marin Ranteš osvojio je brončanu medalju. Marin je odličan plasman osigurao serijom iznimno zahtjevnih elemenata koje je izveo bez pogreške.

"Vožnja pred domaćom publikom mi je uvijek najteža, jer osjećam ogromnu odgovornost, zbog svih ljudi koji su nas došli gledati i podržati. Publika je i meni i kolegama bila ogromna podrška i vjetar u leđa, što mi je iznimno drago da pored mene podržavaju i sve moje kolege. Još je puno vožnji ispred mene ove godine i kvalifikacije za Olimpijske igre. Tu je i X games koje su mi bile ogromna želja, a ove godine sam dobio pozivnicu i za vožnju u tom elitnom društvu. Pratite me i dalje jer najbolje tek dolazi", rekao je Marin Ranteš koji se nastavlja pripremati za C1 natjecanje u Austriji koje mu slijedi.

Naslov pobjednika Pannonian Challengea u konkurenciji BMX vozača odnio je Australac Logan Martin, dok je prošlogodišnji osječki pobjednik Rus Irek Rizajev zauzeo drugo mjesto.

 

Izvor: www.hina.hr

Moglo bi vas zanimati...