Červar objavio popis
05/04/19

Červar objavio popis

Nakon što je koncem ožujka objavio širi popis igrača za utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio jekonačan popis igrača.

Na širem popisu je bilo 28 igrača, nakon čega je Červar prekrižio 10 imena.

Nažalost, među pozvanima nema jednog od naših najboljih igrača Luke Cindrića koji se ozlijedio u svom klubu poljskom Kielceu i čega ga duža pauza. Cindrić je u siječnju ove godine na SP u Njemačkoj ozlijedio aduktor te je zbog toga ranije napustio reprezentaciju.

Reprezentacija će se okupiti u ponedjeljak, 8. travnja u 12:30 sati ispred hotela Panorama, odakle će krenuti put Osijeka u kojem će biti do 10. travnja. Nakon toga, reprezentacija putuje za Beograd gdje ih čeka prva kvalifikacijska utakmica sa Srbijom. Susret je zakazan za 11. travnja s početkom u 18:00 sati u dvorani Aleksandra Nikolića.

Nakon susreta u Beogradu, reprezentacija putuje za Zadar gdje ih čeka drugi kvalifikacijski susret sa Srbijom. Utakmica će se održati 14. travnja s početkom u 20:30 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Hrvatska nakon dva kola vodi u skupini 2 sa šest bodova, Švicarska na drugom mjestu ima dva boda, a Srbija i Belgija po jedan bod.

Moglo bi vas zanimati...