Odgođena utrka

29/08/19

Odgođena utrka

SAŽETAK

Polufinalna utrka braće Valenta i Martina Sinkovića na SP-u u veslanju je odgođena.

Polufinalna utrka braće Valenta i Martina Sinkovića u dvojcu bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u veslanju u Linzu-Ottensheimu, odgođena je za sutra u 11,20 sati. 

Budući da je posada Poljske, koja je trebala nastupiti u drugoj četvrtfinalnoj skupini, slomila veslo, ta je utrka održana u popodnevnim satima. Kvalificiranima iz skupine nije bilo dovoljno vremena za odmor do polufinala koje je trebalo biti na rasporedu jutros u 10,40 sati, stoga su polufinalne utrke prebačene za sutra.

"Prošli smo dvije utrke, polovica natjecanja je prošla, to smo apsolvirali dosta uspješno. Bili smo svaki put najbolji u svojoj grupi s najboljim vremenom i očekujemo i dalje takve vožnje iako će biti sve teže, a konkurencija sve jača. Međutim ako budemo pravi, mi ćemo napraviti isto što smo napravili i u eliminacijama i u četvrtfinalu", rekao je trener Nikola Bralić.

Sutra u polufinalu nastupa i Damir Martin u samcu, njegova je utrka na rasporedu u 11,00 sati.

Hrvatske veslačke reprezentativke Žana i Izabela Krakić osvojile su peto mjesto u svojoj utješnoj polufinalnoj skupini i na taj način se plasirale u D finale ženskih dvojaca na Svjetskom prvenstvu u austrijskom Linz-Ottensheimu. 

 

Izvor: www.hina.hr

Moglo bi vas zanimati...