29/06/20

Počelo PH

Prošlog vikenda na terenima zagrebačkog Jaruna počelo je klupsko Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj konkurenciji, a na ljestvici vode KOP Siget kod odbojkašica, te KOP Opatija kod odbojkaša.

U ženskoj konkurenciji odbojkašice Sigeta, jedne od favoritkinja za osvajanje prvenstva, ostvarile su šest pobjeda u sedam mečeva, te vode sa 13 bodova, a muškoj su na vrhu odbojkaši Opatije s 13 bodova u sedam mečeva.

 "U normalnim okolnostima se svakog ljeta uz klupsko održavaju i pojedinačna prvenstva, ali zbog epidemije koronavirusa to je sve promijenjeno i ove godine imamo veliki interes za klupsko prvenstvo. U Zagrebu je bilo pakleno vruće i zadovoljni smo što su se igrači pridržavali distance i svih drugih propisanih mjera. Imamo dva ili tri kluba koja odskaču od drugih, a već prvi dvoboji u Zagrebu pokazuju da će biti uzbudljiva borba za prvaka", izjavio je povjerenik Hrvatskog odbojkaškog saveza za klupsko prvenstvo u odbojci na pijesku Tomislav Karaula.

 U obje konkurencije natjecalo se po osam klubova, a prvenstvo se nastavlja u Puli 11. i 12. srpnja. Pobjednici kod seniora i seniorki znat će se nakon završnice koja će se igrati u Podstrani 25. i 26. srpnja.

Moglo bi vas zanimati...