Popis igračica
22/05/19

Šoštarić objavio je popis

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić objavio je popis igračica za dva susreta doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo u Japanu (30. studenoga do 15. prosinca ove godine) protiv Njemačke koji će se igrati u Koprivnici, odnosno Hammu.

Šoštarić je pozvao 19 igračica među kojima je njih sedam iz Podravke Vegete, a pet iz Lokomotive uz podršku vratarice Ivane Kapitanović iz Metza, kružne napadačice Katarine Ježić iz Siofoka, vanjskih igračica Dore Krsnik iz Krima, te Valentine Blažević i Ivane Dežić iz Szczecina.

Reprezentativke će se okupiti u subotu u Zagrebu odakle će krenuti put Preloga gdje će obaviti pripreme.

Prvi susret s Njemačkom u Koprivnici na rasporedu je 2. lipnja 2019. s početkom u 16 sati, dok je uzvratni susret u Hammu predviđen za 5. lipnja u 18.45 sati.

 

POPIS IGRAČICA:

Ivana Kapitanović (Metz), Tea Pijević, Paula Posavec, Marina Glavan, Stela Posavec, Dora Kalaus (sve Lokomotiva), Magdalena Ećimović, Korina Karlovčan, Ana Turk, Nikolina Zadravec, Ana Debelić, Selena Milošević, Dejana Milosavljević (sve Podravka Vegeta), Katarina Ježić (Siofok),  Ines Domjan (Koka), Dora Lacković (Osijek), Dora Krsnik (Krim), Valentina Blažević, Ivana Dežić (obje Pogon Szczecin)

Moglo bi vas zanimati...