Solarisu pobjeda protiv Mornara

27/11/21

Solarisu pobjeda protiv Mornara

SAŽETAK

U utakmicama 3. kola prvog turnira regionalne vaterpolske Jadranske lige koji se igra u Splitu Solaris je svladao Mornar s 9:8.

U utakmicama 3. kola prvog turnira regionalne vaterpolske Jadranske lige koji se igra u Splitu Solaris je svladao Mornar s 9:8 (2:2, 2:2, 1:3, 4:1), dok su splitski Jadran i Radnički iz Kragujevca odigrali 14:14 (2:1, 4:5, 4:4, 4:4).

Jerko Penava i Eugen Koprčina postigli su po tri gola za Solaris, dok su Marin Vrdoljak i Ferdinand Josip Bušelić postigli po dva za Mornar.

Solarisu je ovo bila prva pobjeda na turniru, dok je Mornar izgubio drugi susret uz jedan remi.

Po pet golova za Jadran postigli su Zvonimir Butić i Luka Bukić, dok je Nikola Lukić bio strijelac čak sedam golova za Radnički.

Jadranu je ovo bila prva utakmica u kojoj nije uspio pobijediti, dok je Radnički remizirao u oba svoja dosadašnja nastupa.

 

Vaterpolisti Juga AO u 4. su kolu prvog turnira regionalne Jadranske lige koji se održava u Beogradu ostvarili i četvrtu pobjedu svladavši Jadran iz Herceg Novog s 15:13 (4:4, 2:3, 6:2, 3:4), dok je Mladost u četvrtom nastupu treći put izgubila, ovoga puta od Partizana s 14:10 (3:2, 3:4, 5:1, 3:3).

Marko Joković s pet i Alexandros Papanastasiou s tri gola bili su najzaslužniji za novu pobjedu Dubrovčana, dok su Jovan Vujović i Uroš Vučurović bili trostruki strijelci za Novljane.

Marin Dašić s četiri i Franko Lazić s tri gola nisu mogli spriječiti novi poraz Zagrepčana, dok je Milan Aleksić postigao pet pogodaka za Beograđane.

Izvor: Hina

 

Moglo bi vas zanimati...