Vaterpolisti Mladosti spremni

11/01/21

Vaterpolisti Mladosti spremni

SAŽETAK

Vaterpolisti Mladosti u srijedu će otputovati u Beograd na kvalifikacijski turnir regionalne Jadranske lige. 

Vaterpolisti Mladosti u srijedu će otputovati u Beograd gdje će od četvrtka do nedjelje sudjelovati na kvalifikacijskom turniru regionalne Jadranske lige uz splitski Jadran, Šabac, Partizan i Crvenu zvezdu.

Novi format natjecanja uveden je zbog pandemije koronavirusa te će "žapci" u četiri dana igrati čak pet utakmica. Unatoč napornom ritmu koji ih u Beogradu očekuje, Mladostaši vjeruju da će izboriti završnicu koja se igra krajem ožujka u Zagrebu te napraviti prvi korak prema obrani naslova.

"Spremni dočekujemo turnir u Beogradu. Dobro smo trenirali, a jedini minus nam je što nismo bili kompletni jer su nam četiri reprezentativca bili na turniru u Debrecenu. Malo će nam to nedostajati radi uigravanja, ali vjerujem kako će se brzo uklopiti. Mi imamo našu igru, naš sustav koji se ne mijenja te vjerujem u dobre igre i odlazak u završnicu Regionalne lige", najavio je turnir trener Mladosti Zoran Bajić.

Samo dvije prvoplasirane momčadi s turnira u Beogradu izborit će plasman u završnicu koja će se 26. i 27. ožujka igrati na bazenu Mladosti. Žapci su pobjednici dvije posljednje Regionalne lige te na turnir putuju sa samopouzdanjem, ali i poštovanjem za protivnike.

"Čeka nas zahtjevan turnir, nešto je drugačiji format i bit će izuzetno fizički zahtjevno. Protivnici su također dobri, ali mislim da mi tu sa svojom kvalitetom moramo potvrditi prolazak dalje. Naravno, uz toliko utakmica u kratkom periodu može se svašta dogoditi, ali vjerujemo u prolazak dalje", izjavio je vratar Mladosti Ivan Marcelić.

Moglo bi vas zanimati...